Invitasjon til de som var påmeldt i 2020

Da juniorcampen 2020 ble avlyst, tok det kun få dager før arbeidet med en ny junorcamp i 2021 var i gang. Vi har derfor gleden av å kunne invitere deg til Lovund 19-21. mars 2021.

2021 utgaven vil bli svært lik den som var planlagt i 2020, men vi utvider kapasiteten og satser på å kunne tilby deltakelse for spillere fra hele landet denne gangen. Nøyaktig program blir offentliggjort i høst.

Også denne gangen skal alt være gratis, men for å holde bedre oversikt over kostnadene, må deltakerne, eller disses klubb, dekke reise til og fra flyplass (f.eks. Tr.heim – Værnes t/r)

Påmeldingene vil bli håndtert etter «først til mølla»- prinsippet, og er begrenset til 130 juniorer. Denne gangen må noen overnatte i klasserom på skolen, men alle spiser måltidene sammen på hotellet. Vi har anskaffet behagelige feltsenger til de som må overnatte på klasserom.

Dette er en invitasjon til alle som var påmeldt på campen i 2020. Dere får nå sjansen til å melde dere på før vi gir muligheten til resten av Norge. Vi syns det er rimelig at de som var påmeldt i 2020 får fortrinnsrett foran andre. Påmelding kan gjøres via e-post til: HelgelandJBK@hotmail.com.

Påmeldingsfristen for dere er 01.08.2020. Når vi ser hvor mange som melder seg på innen denne fristen, vil vi offentliggjøre antall tilgjengelige plasser og ny påmeldingsfrist for de andre. Vi booker flybilletter fortløpende, og ser gjerne at dere svarer så snart som mulig, også om du ikke ønsker å delta i 2021.

Arrangementet vil bli avholdt i tråd med de råd vi får fra FHI og kommunelegen i Lurøy. Vi vil denne gangen gjøre grep som medfører at en eventuell avlysning kan dekkes av den enkelte deltakers reiseforsikring.

Håper at du har lyst til å delta på campen i 2021.