Vi arrangerer sommerbridge på  BBO alle onsdager i mai, juni, juli og august, kl 18.00

Turneringene er åpen for ALLE spillere i Norge, gammel som ung.

Flotte premier fra vår hovedsponsor, Power, og fra Flax.

Gavekort på kr 5000,- i førstepremie i åpen klasse og gavekort på kr. 2000,- til vinneren av juniorklassen. Gavekort på kr 1000,- til beste spiller med medlemsnummer over 43000.

de 6 beste resultatene med 6 forskjellige makkere blir ditt tellende resultat. Ett av disse resultatene må være med en spiller med medlemsnummer 43000 eller høyere.

Turneringsavgiften er kr 50,- per spiller pr. turnering. Juniorer spiller gratis. avgiften vippses til nr: 516428 eller betales til bankkonto: 4750 58 94134. Du kan gjerne betale for flere turneringer på forhånd. Vi selger sommerbridge-pass hvor du betaler kr. 650,- for 17 turneringer. Passet kan benyttes både på formiddag- og ettermiddagsturneringene. Totalt arrangeres 17 turneringer på formiddagen og 17 på ettermiddagen.

I tillegg til turneringsavgiften på kr 50,- må det betales 1 BBO-dollar ved påmeldingen på BBO. NBF har fremforhandlet avtalen som gjør at vi nå kan arrangere turneringer når vi selv ønsker. Vi er heldig stilt som har tilbudet som BBO gir, og det er naturlig at vi må betale litt for å benytte oss av dette tilbudet. Det er også positivt at over 40% av dollaren du betaler går til NBF’s Juniorfond.

Det er billigst for deg om du kjøper dine BBO-dollar fra en nettleser (ikke fra appen)

Her kan du kjøpe BBO-dollar: https://www.bridgebase.com/purchase/pay.php

Her er en bruksanvisning på hvordan du kjøper BBO-dollar: Brukerveiledning for kjøp av BB$

Om du skal spille med en junior henstiller vi om at du betaler BBO-dollaren for junioren. Juniorer som skal spille med hverandre, eller om din makker ikke vil betale dollaren, kan kontakte Kurt Ove Thomassen «kurtove» eller vår klubbruker på BBO «vNBF2069», så overfører vi dollar til dere.

Om du ikke får til å kjøpe dollar selv, så kan du vippse penger til oss, så overfører vi dollar til din brukerkonto.

Turneringa er åpen for alle med norsk IP-adresse. Nordmenn i utlandet må sende sitt nick via e-post til: helgelandjbk@hotmail.com eller på SMS til 90 66 60 41. Det er også mulig å sende PM på FB til Kurt Ove Thomassen.

Vi ønsker at de som vil delta melder sin interesse nå, slik at vi har får en indikasjon på interessen. Send inn: Navn, Medlemsnummer (NBF), BBO-Nick, Mobilnummer og E-postadresse. Det vil være mulig å finne makker via makkertorget.

Turneringen blir synlig på BBO 2 timer før start. Navn på turneringa:  HJBK sommerbridge kveld «xx», man må også melde seg på denne.

RESULTATER