ROMFORDELING 

Vedlagt ligger oversikt over hvor den enkelte skal overnatte. Det er umulig å gjøre alle 100% fornøyd, men vi håper de fleste syns dette ser greit ut.

Liste overnattingssted

Om du skal ligge på skolen må du ta med sovepose og håndduk, samt pute om du ønsker det. Dere får ligge på feltsenger, så du trenger ikke å ta med liggeunderlag.

De som ligger på Rorbu eller hotell har inkludert sengetøy og handduker.

KORONATESTING 

På grunn av den pågående pandemien har vi et nært samarbeid med smittevernmyndighetene i Lurøy kommune.

For å minimere risikoen for spredning av Covid-19 under arrangementet må alle som ikke er fullvaksinerte ta hurtigtest dagen før avreise hjemmefra. Testen kan utføres på en hurtigteststasjon eller ved å ta en test hjemme. Ved positivt svar på denne kan man dessverre ikke delta på campen.

Om du skal ta testen hjemme så kan test kjøpes på et apotek. Vi dekker kostnaden for kjøp av test. Ta vare på kvitteringen, så refunderer vi dette når dere kommer til Lovund.

Du kan IKKE reise om testen er negativ ELLER om du har symptomer på luftveissykdom.

SYKDOM UNDER CAMPEN 

Om du skulle bli syk under campen må du ikke nøle med å ta kontakt med noen av oss i staben, så sørger vi for at du blir ivaretatt på beste måte.

HJEMLENGSEL ELLER ANDRE TING SOM GJØR AT MAN IKKE HAR DET TOPP 

Det er ikke uvanlig å lengte hjem når man er på tur, det kan også være at noe annet føles ugreit. Vi har personer av begge kjønn i vår stab som har til oppgave å hjelpe deg og å prate med deg om du vil det. Ring 90 66 60 41 om du ikke finner noen fra staben der du befinner deg.

ALKOHOL OG TOBAKK 

Det er totalt alkoholforbud, også for deltakere over 18, samt ledsagere og instruktører. Brudd på dette vil medføre utestengelse og rapport til NBF.

Tobakk inkludert snus skal ikke benyttes under de organiserte aktivitetene, og bruk utenom dette skal skje i god avstand fra camp-områdene.

ANKOMST BODØ LUFTHAVN 

Etter ankomst i Bodø må du hente din bagasje og registrere deg ved møtepunktet i første etasje i terminalbygningen. Vi har der to personer som registrerer deg og noen som viser deg veien til bussen som går til kaia. Bussen kjører flere runder til alle er på plass.

BAGASJE 

Den største hurtigbåten til og fra Bodø har begrenset bagasjeplass. Noe av bagasjen må derfor sendes med den minste båten (den har lasterom).

På Lovund vil det stå en varebil med tilhenger som frakter bagasjen til hotellet og skolen. Følg anvisningen du får her, så bagasjen havner på riktig sted.

 

INNSJEKKING 

ALLE skal først møte på hotellet for Innsjekking og registrering. Kun en person fra hver rorbu eller hvert rom henvender seg i resepsjonen. Registrering og utlevering av meldebokser, navnelapper og medlemspakken (til de som melder seg inn i HJBK) skjer i egen disk. Etter innsjekkingen får du utdelt en matbit.

 

HAVRAFTING 

Om du skal være med på havraftingen er det viktig at du er på plass til det tidspunktet som står på navnelappen din. Husk lue og votter/hansker.

For at vi skal rekke å gi alle en 40-45 minutters havraftetur har vi kuttet ut dressene og dere bruker i stedet redningsvester. Det er derfor viktig at man kler seg godt, vanntett ytterst og gjerne ull innerst.
En god lue og hansker/votter er et must. Klubbluene dere får er for tynne til dette bruket. Det er meldt ok vær på lørdag, med moderat vind og et mulig gløtt av sol.

KLÆR 

Høsten på Helgeland er fascinerende, det kan godt hende vi får oppleve 3 årstider under campen. Det er ca 5 minutter gangtid mellom hotellet og skolen/idrettshallen og 10 minutter mellom kaia og hotellet. I tillegg skal det være uteaktiviteter i ca 4 timer på lørdag (ved orkan trekker vi innendørs 😊). Vi anbefaler alle å ta med varme klær, lue, votter, regntøy og godt fottøy.

MAT 

Det er viktig at du er på plass til din puljes mat-tid.

PROGRAM 

Endelig program får du utdelt ved innsjekk, programmet er også slått opp rundt omkring på camp-området.

OVERNATTING 

Overnatting vil skje på hotellet, i hytter, i rorbuer og på skolen. De som overnatter på skolen får ligge på behagelige feltsenger. Vi er ikke ferdige med overnattingskabalen enda, og vi vil gjerne ha tilbakemelding om det er spesielle hensyn vi bør ta når vi fordeler overnattingsstedene. De som skal ligge på skolen må ta med egen sovepose og håndkle. Disse vil få beskjed om dette rett over helga. Det er dusjmuligheter for de som overnatter ved skolen i garderobene i hallen.

MAT 

Alle måltider serveres på hotellet. På grunn av smittehensyn vil bespisningen skje i puljer. Om du har allergier, eller det er andre spesielle hensyn vi må ta ber vi om dere gir oss beskjed om det. Gjør det i vedlagte skjema.

GRUPPEINNDELING 

Deltakerne blir delt inn i 5 ulike grupper, etter hvor mye man kan fra før. Vi kjenner ikke alle og vi ber dere derfor skrive i spørreskjemaet hvilken gruppe dere selv mener dere hører til i. Om det viser seg at dere bør være i en annen gruppe enn det dere selv har markert, så kan det hende dere blir flyttet på. Beskrivelse av gruppene:

Kløver: Jeg har aldri spilt bridge, eller har kun tatt et lite kurs på skolen.

Ruter: Jeg kan litt og har så vidt lært å melde.

Hjerter: Jeg har spilt en stund, og tror jeg snart er klar for å spille i en vanlig klubb.

Spar: Jeg kan spille i vanlige klubber og har kanskje spilt eller vurderer å spille åpne turneringer

Joker: Jeg er en rutinert spiller som deltar på vanlige turneringer.

Om du føler at du er plassert i feil gruppe må du gi beskjed, så flytter vi deg dit du hører hjemme.

PROGRAM 

Foreløpig program ligger vedlagt. Dette kan fortsatt endres, og vi tar imot innspill om noe virker «rart» eller ulogisk. Endelig program deles ut ved innsjekk.

Program LOVUND 2021

MEDLEMSKAP I HJBK 

I utgangspunktet må man være medlem eller melde seg inn i en klubb tilsluttet NBF for å delta på campen.

Junior-medlemskap i HJBK koster kr 50,- pr år. I forbindelse med leiren har vi et tilbud til alle som melder seg inn og betaler for 2021 og 2022.

Medlemsskapet kan ordnes på Lovund 🙂

Om noen voksne vil være støttemedlem i HJBK, så setter vi pris på det. Vipps valgfritt beløp mellom 50,- og 200,- til 516428. merk med «støttemedlemskap». Belønnes med genser og lue.

LURER DU PÅ NOE ANNET?

Om du lurer på noe kan du stille spørsmål til kurtove@hotmail.com eventuelt på mob 90666041.